Verantwoord bouwen doe je met Koenen

Ruim 30 jaar expertise

Over Koenen
De eerste klus die Rob en Mike Koenen als aannemer in handen kregen, was het plaatsen van kozijnen in een boerderij aan de Van Heemstraweg in Beuningen (Gelderland). Dat was in 1989 en het markeerde het begin van onze succesformule die Bouwgroep Koenen B.V intussen genoemd mag worden. In het jaar dat wij dertig jaar bestaan werken er ruim vijftien professionele en ervaren medewerkers, verdeeld over de divisies Hout- en Systeembouw B.V, Prefab Houtconstructies B.V en Aannemingsbedrijf Koenen B.V.

Interne opleidingen
Wij bieden ook interne opleidingen aan. Regelmatig vinden studenten bouwkunde van het ROC bij ons een werkplek in het kader van de BBL (Beroeps Begeleidende Leerweg), waarbij ze vier dagen in de week de praktijk leren bij ons en één dag in de week de theorie op het ROC bijgebracht wordt. Voor beginnende vaklieden fungeert Koenen Bouwgroep B.V al jaren als de ideale opstap!

Visie
Onze bedrijfsmatige visie vertaalt zich in een proactieve aanpak naar u als klant waarbij we zorg dragen voor een perfecte uitvoering van de activiteiten en tevens in goed overleg de voortgang en het budget van het project constant monitoren. In onze maatschappelijke visie zijn milieuvriendelijkheid en duurzaamheid kernbegrippen voor ons.